Vključite Montessori v vaš dom,
mesec za mesecem!

Uporabna navodila

Podrobna razlaga

Povezave do izdelkov slovenskih spletnih trgovin

Otrokova prva leta življenja so zelo dragocena, saj je njegov um sposoben absorbirati veliko informacij na nezaveden način. To pomeni, da otrok prevzame vse vtise, ki mu jih prenaša okolica, še posebej, če se z njim aktivno naveže. Ti vplivi bodo za vedno postali del otrokove osebnosti, zato je zelo pomembno, da okoli otroka ustvarimo primerno okolje, iz katerega lahko prejema pozitivne dražljaje in ki se prilagaja njegovi stopnji razvoja. 
 
Ker se otrok uči z doživljanjem izkušenj in čustev, mu lahko informacije prenašamo že v prvih mesecih življenja z naravno stimulacijo njegovih čutov, kot so dotik, sluh, vid, vonj in okus.

 

Paket vodnikov od rojstva do enega leta. Vsak mesec vsebuje nekaj predlogov za Montessori aktivnosti in dejavnosti, ki temeljijo na starosti vašega otroka. Vse predlagane dejavnosti mesečnega vodnika so namenjene spodbujanju otrokovega gibanja, grobe in fine motorike, jezika in praktičnih življenjskih veščin. Vsaka dejavnost vključuje povezavo za nakup v slovenskih spletnih trgovinah, opis, kako dejavnost podpira naraven ravoj otrokka, in podrobno razlago, kako otroku predstaviti dejavnost.

 

Bi radi svojemu otroku ponudili Montessori aktivnosti, brez da bi zanje zapravili celotnu premoženje? 

 

Pri Montessori aktivnostih je res pomembno, da so ”igrače” kvalitetne, zaradi tega jih ne potrebujete veliko.
Manj je več.
Manj ”igrač” manj pospravljanja.

Za pokušino ...

Do nakupa Nido Montessori vodnika vas loči samo še nekaj klikov

Vse predlagane dejavnosti mesečnega vodnika so namenjene spodbujanju otrokovega razvoja gibanja, grobe in fine motorike, jezika in praktičnih življenjskih veščin.

 

Vsaka od dejavnosti vključuje povezavo za nakup, navodila za samostojno delo, opis, kako bo vaš otrok imel koristi od razvoja, in podrobno razlago, kako otroku predstaviti dejavnost.
 
Upoštevajte, da se bodo mnoge od teh aktivnosti uporabljale tudi po enem letu